Evde kendi tütsünüzü yapmak ister misiniz? Sadece 2 malzemeye ihtiyacınız olacak: Mis gibi kokuyor

Evde kendi tütsünüzü yapmak ister misiniz? Sadece 2 malzemeye ihtiyacınız olacak: Mis gibi kokuyor

Dışarıdan aldığınız tütsülerdeki kokular ağır geliyorsa kendi tütsünüzü yapabilirsiniz! Mis gibi kokusuyla herkesi mest edecek! Evdeki negatif enerjiyi çekecek. Sadece 2 malzemeye ihtiyacınız olacak...

Evde kimyasal içermeyen, doğal bir tütsü yapmayı hiç düşündünüz mü? Üstelik sadece iki malzemeyle! Doğal ve etkileyici bir koku arayanlar için bu basit tarif, evinizde huzur dolu bir atmosfer yaratmanın en pratik yolu olabilir. Tarçın ve gül suyu ile hazırlayacağınız bu tütsü, özellikle kahve veya uçucu yağlardan hoşlanmayanlar için ideal bir alternatif sunuyor.

GEREKLİ MALZEMELER:

  • Toz tarçın (Yapacağınız tütsü miktarına göre istediğiniz oranda tarçın kullanabilirsiniz)

  • Gül Suyu

NASIL YAPILIR?

Tütsü Çeşitleri Nelerdir? En Çok Bilinen Tütsü Çeşitleri... - En Son Haberler

  1. İlk olarak, tarçını bir kapta gül suyu ile karıştırarak hamur kıvamına getirin. Bu karışım tütsünün temelini oluşturacak.

  1. Karışımı şekillendirin. Bu aşamada, istediğiniz formu verebilirsiniz. İnce çubuklar ya da minik toplar yapabilirsiniz.

  1. Şekil verdiğiniz tütsüleri güneş altında iyice kurutun. Kurutma işlemi, tütsünün doğru şekilde yanabilmesi için çok önemlidir. Eğer tam olarak kurutmazsanız, tütsünüz yanarken sorun yaşayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN