Miss Turkey 2024'ün birincisi idil Bilgen'in babası Büyükelçi olduğu ortaya çıktı

Miss Turkey 2024'ün birincisi idil Bilgen'in babası Büyükelçi olduğu ortaya çıktı

Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen'in babasının, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen olduğu ortaya çıktı.

Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olan İdil Bilgen, hem güzelliği hem de eğitimli geçmişiyle dikkatleri üzerine topladı. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen'in, Ekim 2023'ten beri Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi olarak görev yapan Mustafa Levent Bilgen'in kızı olduğu öğrenildi.

Yarışmanın finalinde, Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk'in jüri olarak görev aldığı geceye damgasını vuran Bilgen, Miss Turkey Top 5 listesinde 2. sırada yer aldı.

MİSS TÜRKEY 2024'ÜN BİRİNCİSİ İDİL BİLGEN'İN BÜYÜKELÇİ BABASI GÜNDEMDE

Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen’in babası Mustafa Levent Bilgen’in Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi olduğu öğrenildi.

Yarışmanın Final Gecesi:

Miss Turkey 2024 yarışmasında yüzlerce aday arasından seçilerek finalist olan 20 güzellik kraliçesi, birincilik tacı için podyuma çıktı.

bb-norm.webp

Geceye, ünlü isimlerin yer aldığı jüri üyeleri Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk de damgasını vurdu. Yarışmanın sonuçları merakla beklenirken, 20 finalist arasından ilk 5’e giren isimler açıklandı.

Miss Turkey Top 5:

Miss Turkey 2024'ün Top 5 listesinde öne çıkan isimler şunlar oldu:

  • 2. İdil Bilgen: Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen, güzelliği ve eğitimli geçmişiyle dikkat çekti.
  • 4. Aylin Molla
  • 8. Cemre Üker
  • 9. Melissa Öykü Yorulmaz
  • 11. Candan Şeviktürk

BÜYÜKELÇİ BABA KİM?

İdil Bilgen’in babasının Ekim 2023 itibarıyla Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi olarak görev yapan Mustafa Levent Bilgen olduğu öğrenildi. Bilgen’in bu konumu, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve İdil Bilgen’in başarılarıyla ilgili ilgi daha da arttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN