Başarmak sizin içinizde var, kendinizle gurur duyacaksınız! Koç, boğa, akrep ve kovalar... İşte 13 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Başarmak sizin içinizde var, kendinizle gurur duyacaksınız! Koç, boğa, akrep ve kovalar... İşte 13 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Ünlü aktör James Stewart çocukken son derece utangaçmış. Filmlerde canlandırdığı karakterlerin şaşırtıcı, derinden etkileyen rollerine bakarak bunu asla bilemezsiniz. Bazen korkularınızla baş etmeye çalıştığınızda kişisel mucizeler yaratabilirsiniz. Bugün oldukça bunaltıcı, göz korkutucu ve hatta belki de biraz dehşet verici yeni bir fırsatla karşılaştığınızda bunu aklınızın bir köşesinde tutun.

13 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İşleriniz yavaş yavaş birikiyor ve yapacaklarınızın artık ucu bucağı görünmüyor. Bugün işte ve/veya kişisel olarak yapacak o kadar çok şeyiniz olabilir ki, bir işten diğerine savrulduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu tempo yakında yavaşlamaya başlayacak olsa da, hızınızı ayarlamaya ve yaptığınız her şeyin içinde bizzat bulunmaya dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri aceleye getirmek hatalara yol açacaktır ve hiçbir şeyi tekrarlamak zorunda kalmak istemediğiniz için acele etmeyin ve doğru olanı ilk seferde yapın. Günün sonunda rahat bir nefes alacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Önem verdiğiniz biriyle yeni bir haberi paylaşmayı tercih etmemiş olabilirsiniz çünkü bunun onu çok fazla endişelendireceğini veya kaygılandıracağını düşünüyorsunuz. Bu kişi ile gerçek arasında güvenlik tamponu olmaya çalışıyor olabilirsiniz, peki yaptığınız şeyi doğru olduğunu düşünüyor musunuz? Gerçek eninde sonunda ortaya çıkacaktır ve siz bunu nazik bir şekilde paylaşma fırsatına sahipsiniz. Hatta bu haberin düşüreceği kaygı çukurundan o kişiyi kurtarabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sizi konfor alanınızın dışına çıkaran bir işle meşgul olmak göz korkutucu olabilir, ancak aynı zamanda oldukça geliştirici de olabilir. Eğer yeni bir şeye başlamak üzereyseniz bunu aklınızda bulundurun. Geçmişte yaptığınız her şeyin çok ötesinde bir şeye girişmek konusunda utangaç veya gergin hissediyor olsanız da, bu aynı zamanda heyecan verici bir macera olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hayatınız boyunca söylediğiniz ve yaptığınız her şey itibarınızın oluşmasına katkıda bulunur. Bu korkutucu bir şey olabilir, özellikle de yaptığınız hataları, sergilediğiniz şüpheli davranışları veya yaptığınız akılsızca seçimleri düşündüğünüzde. Herkes hata yapabilir, kötü davranabilir ve yanlış seçimler yapabilir. Öğrenmeye, gelişmeye ve kendinizi geliştirmeye devam ederek, kendinizi yaratım süreci devam etmekte olan bir sanat eseri olarak görebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün sizin için hem olağandışı hem de ilgi çekici olabilir. Zihninizde sayısız fikirden oluşan bir fırtına var, ancak aynı zamanda ilgilenmeniz gereken çok daha pratik yükümlülükleriniz var. Zihniniz parlak düşüncelerle dolup taşıyor olabilir, ancak kendinizi kaptırdığınız tüm bu aktivite içinde bunlara ayak uydurmak, hatta hatırlamak bile zor olabilir. Aklınıza gelen fikirleri ve istekleri not edebilmek için yanınızda birer kağıt kalem veya herhangi bir araç taşımak akıllıca olabilir. Bu şekilde, daha fazla zamanınız olduğunda bunları önceliklendirebilir ve ele alabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başlamanız için tavsiye edilen bir girişimin sonucunu güvenle veya kesin olarak tahmin edemezsiniz. Normalde bu tür bir girişimden kendinizi uzak tutarsınız. Biraz risk genellikle sizin için sorun değildir, ancak bu durum çok fazla bilinmeyen durumlar barındırıyor olabilir ve bu normalde sizi rahatsız eden bir şey. Öyle olsa bile, kendisi kadar getirisi de yüksek bir risk bu. Karşınıza ne çıkarsa çıksın üstesinden gelebileceğinizi bilecek derecede kendinize güveniyor olmalısınız. Denemekten zarar gelmez.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Kısa süre önce vardığınız bir sonucu, üzerine çok düşündükten sonra varmış olsanız bile, yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Değişen şartları göz önünde bulundurarak yeniden bir değerlendirme yapmanız gerekiyor. Fikrinizi veya kararınızı değiştirmek istediğiniz ortaya çıkarsa, bunu hiçbir şekilde bir başarısızlık olarak görmemelisiniz. O sırada sahip olduğunuz bilgilerle çalışıyordunuz ve şimdi bazı şeyler değişti. Aslında değişim olasılığına açık kaldığınız için kendinizle gurur duymalısınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kendinizle ilgili pek konuşmayan bir insansınız ve genellikle ne hissettiğinizi açıklamamayı veya geri bildirim veya tavsiye için duygularınızı paylaşmamayı tercih ediyorsunuz. Başkalarının ne yapacağınızı bilmesinden hoşlanmıyorsunuz. Ancak özel hayatınızdaki biri sizi rahatsız eden bir şey olduğunu anlayabilir ve size yardım etme çabalarında ısrarcı olabilir, siz de bunu mahremiyetinizin ihlali olarak görebilirsiniz. Bu kez farklı şekilde görmeye çalışın. Endişenizi güvendiğiniz biriyle paylaşmayı deneyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ünlü aktör James Stewart çocukken son derece utangaçmış. Filmlerde canlandırdığı karakterlerin şaşırtıcı, derinden etkileyen rollerine bakarak bunu asla bilemezsiniz. Bazen korkularınızla baş etmeye çalıştığınızda kişisel mucizeler yaratabilirsiniz. Bugün oldukça bunaltıcı, göz korkutucu ve hatta belki de biraz dehşet verici yeni bir fırsatla karşılaştığınızda bunu aklınızın bir köşesinde tutun. Başarmak sizin içinizde var ve kendinizi sahnenin ortasına iterseniz sonuçtan çok memnun olacak ve kendinizle gurur duyacaksınız!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel hayatınızdaki biri, gerçek çok açık ve gözlerinin önünde olmasına rağmen yanlış bir fikre tutunuyor. Bu sizin değiştirebileceğiniz bir şey değildir. Mantığınız kusursuz olsa bile gerçeği görmeyi reddeden birini ikna edemezsiniz. Sadece sabırlı olmanız ve gerçeğin ortaya çıkmasını beklemeniz gerekir. Bu arada, neden tartışmayı körükleyesiniz ki? Haklı olduğunuzu biliyorsanız gerisini boşverin gitsin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Önünüze çıkan yeni bir fırsat göründüğü kadar harika olamaz, değil mi? Niye olmasın, elbette olabilir! Biraz şüpheci ve seçici olmak ve gerçek olamayacak kadar iyi görünen bir şeyi araştırmak akıllıca olsa da, kısa süre içinde bu fırsatın gerçekten de ilk bakışta göründüğü kadar büyük olduğunu göreceksiniz. Bu fırsatı daha yakından incelemeden reddetmek hata olur. Doğrulamak için ihtiyaç duyduğunuz her türlü araştırmayı yapın, ancak açık fikirli olun.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Değer verdiğiniz biri nihayet onun için ne kadar çok şey yaptığınızı görmeye başlıyor. Sonunda bir duruma objektif olarak bakabiliyor ve yardımınız ve desteğiniz için minnettar olabiliyor. Yakında size olan minnettarlıklarını ve hayranlıklarını ifade etmeye başlayabilir. Teşekkürlerini ve övgülerini kabul etmeyecek kadar uzun sürdüğü için çok kızgın olma hatasına düşmeyin. Neden bu kadar uzun sürdüğünü bilmenize imkan yok, bu yüzden artık her şeyi net bir şekilde görebildikleri için minnettar olun!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN