Altın fiyatları cayır cayır yandı! Uzmanı 1550 TL olacağı net tarihi verdi! Altını olanlar bayram edecek!

Altın fiyatları cayır cayır yandı! Uzmanı 1550 TL olacağı net tarihi verdi! Altını olanlar bayram edecek!

Altın fiyatları alev alev yanıyor. Gram altın son iki ayda ciddi bir yükseliş trendine girerken, 1500 TL olacağı tarih de verildi. Uzman isim son alım fırsatını da açıkladı. İslam Memiş tarihi verdi! İşte detaylar...

Gram altın fiyatları Aralık ayından bu yana yükselmeye devam ederken, ekonomi uzmanı İslam Memiş, 15 Şubat tarihinde altın fiyatlarında büyük bir patlama olacağını ve 1500 TL seviyesinin görüleceğini söyledi. 

ALTIN FİYATLARI ALEV ALEV YANARKEN: 1500 TL OLACAĞI TARİH VERİLDİ, UZMAN İSLAM MEMİŞ'TEN ALIM FIRSATI

Altın fiyatları Aralık ayından bu yana yükselişini sürdürüyor. Özellikle hızlı bir yükseliş trendine başladığı Ocak ayının başından bu yana altın fiyatlarının ne kadar yükseleceğine dair çok fazla spekülasyon var. Ünlü altın uzmanı İslam Memiş bu konuda önemli açıklamalarda bulundu ve yatırım tavsiyeleri verdi. 

 

islam memiş

 

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz Aralık ayından bu yana hızlı yükselişine devam eden altın fiyatları ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, 15 Şubat tarihini işaret etti ve gram altın fiyatlarının 1500 TL seviyelerine ulaşacağını söyledi. Ayrıca son alım fırsatı olan seviyeyi de duyurdu. Gram altın fiyatlarının şu andaki seviyesi 1200 lira civarında. 

 

15 ŞUBAT TARİHİNE DİKKAT EDİN

Altın fiyatlarının bu seviyede kısa süre kalacağını ve zirve rakamının ardından düşüşe geçeceğini belirten Memiş, 15 Şubat tarihinde yeniden artış göreceğini söyledi. 1500 TL gibi bir seviye göreceğimizi vurgulayan Memiş, Şubat ayının 15'ine kadar devam edecek süreci beklemeye çağırdı. Yatırımcılar ve vatandaşların endişelenmesine neden olan bu durumda, sakin olmakta fayda var. Çünkü altın ve para piyasalara uzmanı İslam Memiş, bu düşüşün kalıcı olmayacağını ve altın almak isteyenler için bu dönemin uygun zaman olduğunu belirtti. Diğer taraftan, altın fiyatlarının 1500 TL seviyesine ulaşmasının yakın olduğu konusunda Memiş tarafından yapılan açıklamalar yatırımcıların altın alımına yönelmesinde etkili olacak.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN