Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu! Eyüp öğretmenden acı haber: Ölüm nedeni belli oldu

Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu! Eyüp öğretmenden acı haber: Ölüm nedeni belli oldu

Türkiye bu olayı günlerce konuşmuştu! Öğretmenine yaptığı saygısızlığı, yine öğretmeni affetmişti! İşte o Eyüp öğretmenden acı haber geldi! Ölüm nedeni belli oldu...

Ankara’da özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan ve öğrencisine hoşgörüyle yaklaşarak ülke gündemine oturan Eyüp Sağlık’tan acı haber geldi. Yaklaşık üç ay önce evinin balkonunda temizlik yaparken düşen ve ağır yaralanan 60 yaşındaki öğretmen, tedavi sürecinde hayatını kaybetti.

ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKMASIYLA HAFIZALARA KAZINMIŞTI

Eyüp Sağlık, iki yıl önce sosyal medya fenomeni olmak isteyen bir öğrencisinin saygısız tavırlarına maruz kalmış, bu olay sınıftaki başka bir öğrenci tarafından kaydedilerek internette paylaşılmıştı. Görüntüler büyük tepki toplarken, Sağlık’ın olaya yaklaşımı dikkat çekmişti. Öğretmen Eyüp Sağlık, “Bir hata ile bir Türk evladı kaybedilemez. Ben kendisini affettim. Bu bizim evladımız, atamayız” diyerek olayın büyümemesini sağlamış, hoşgörüsü ile takdir toplamıştı.

BALKONDAN DÜŞEREK AĞIR YARALANDI

Eyüp öğretmen 3 aylık yaşam savaşını kaybetti - İhlas Haber Ajansı

Yaklaşık üç ay önce evinin balkonunda temizlik yaparken ayağı kayan Eyüp Sağlık, üçüncü kattan düşerek ağır yaralandı. Hemen tedavi altına alınan öğretmenin sol kolunu kaybettiği, akciğerinin zarar gördüğü ve vücudunda birçok kırık olduğu belirtildi. Bir süre hastanede tedavi gören Sağlık’ın durumu kötüleşerek kalp krizi geçirdi. Bu süreç sonucunda kurtarılamayan öğretmen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

eyup-ogretmen-1.jpg

Eyüp Sağlık, Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde bulunan Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşlarıyla ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve meslektaşları katılarak son görevlerini yerine getirdiler.

"KIZININ DÜĞÜNÜNE YETİŞEMEDİ"

Ağabeyi tarafından yapılan açıklamada, Eyüp Sağlık’ın kızının düğününe katılmayı çok istediği ancak sağlık durumunun buna izin vermediği ifade edildi. Ağabeyi, “Gözleri açık vefat etti. Kızının düğününe yetişemedi, göremedi. Düğünü babası olmadan yaptık. O sırada hayattaydı ama uyuyordu. Gelemedi düğüne. İyi bir insan ve öğretmendi. Mesleğinde başarılıydı. Dersinde sadece İngilizce konuştururdu. Emekli olması istenmedi başarılı olduğu için. Okul müdürü reddetti emeklilik isteğini. Ama o yorulduğunu ve ailesi ile vakit geçirmek istediğini ve istirahat etmesi gerektiğini belirterek emekli olmuştu. Tatillerde bile çalışırdı. Orada öğrencinin esas gayesi fenomen olmaktı. Orada benim kardeşim, alçak gönüllüğü ve öğretmenliğin verdiği yüksek maneviyatla ‘o çocuklar bizim çocuklarımız' diyerek sahip çıkmıştı” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN