Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı hastane çıkışı konuştu: Orada ölebilirdim

Saldırıya uğrayan Kaya Sabancı hastane çıkışı konuştu: Orada ölebilirdim

İş insanı Kaya Sabancı, uğradığı saldırının ardından tedavi gördüğü hastaneden çıkarken konuştu. "Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar" diyen Sabancı, "Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben." ifadelerini kullandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir restoran açılışına giden iş insanı Kaya Sabancı, site içi sorunlar nedeniyle aralarında anlaşmazlık bulunan site ve otel sahibi Vedat Aşçı ve korumalarının yumruklu saldırısına uğradı.

9518642.jpg

Olayın ardından ambulansla Bodrum Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Sabancı, geceyi doktor gözetiminde geçirdikten sonra taburcu edildi.

'BUNLAR ZENGİN EŞKIYALAR'

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; hastane çıkışında açıklama yapan Kaya Sabancı, "Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik," dedi.

9518648.jpg

'3 DAKİKA KİMSE YARDIMA GELMEDİ'

Sabancı, saldırının nasıl gerçekleştiğini şu sözlerle anlattı:

"Restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye ‘Merhaba Mustafa’ dedim. Vedat Aşçı beni gördü ve ‘Ulan sen buraya mı geldin?’ deyip, gözümün üzerine yumruk attı. Yumruktan sonra yere düştüm ve 3 dakika boyunca kimse yardıma gelmedi. Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Akşam zaten davetliydim açılış olduğu için. Davet edilmesem yine gitmezdim. Vedat Bey, kapıya söylese ‘Bu adamı almayın’ diye o bana daha büyük hakaret. Ama öyle bir talimat verse ben döner giderim, girmezdim içeri."

9518649.jpg

'ORADA ÖLEBİLİRDİM'

Sabancı, "Gözaltı damarımda çatlaklık var. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN