22 yaşındaki Ali Can mide balonu operasyonunda öldü! '10 dakikada işini hallederiz, çok basit bir operasyon' demişler

22 yaşındaki Ali Can mide balonu operasyonunda öldü! '10 dakikada işini hallederiz, çok basit bir operasyon' demişler

22 yaşındaki Ali Can Gül, Girne Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği öğrencisi ve amatör futbolcuydu. Kilo verme sorunu yaşayan Gül, Mersin'deki özel bir hastaneye mide balonu taktırmak için gitti. Gül, operasyon sırasında hayatını kaybetti. Baba Gül, "10 dakikada işini hallederiz, çok basit bir operasyon' dediler. Ama oğlumu 2 dakikanın içerisinde öldürdüler." diyerek duruma isyan etti.

22 yaşındaki Ali Can gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşıyordu ve Girne Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği okuyordu. Aynı zamanda amatör futbolcu olan Gül, yaşadığı bir sakatlık sonrası kilo almaya başladı ve kilo vermede zorlanınca 5 Haziran 2024'te mide balonu taktırdı. Genç, ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

9607490.jpg

'İHMAL VAR...'

Baba Hasan Gül, oğlunun ölümünde hastanenin ihmali olduğunu ve bu durumun bir cinayet olduğunu söyledi. Gül, oğlunun 30 bin TL vererek, herhangi bir tahlil veya tetkik yapılmadan ameliyata alındığını ve 2 dakika içinde hayatını kaybettiğini belirtti.

ggyyyy.jpg

'10 DAKİKADA İŞİNİ HALLEDERİZ' DEMİŞLER

Gül, "Bir günde oğluma operasyon için gün verdiler. Hiçbir tahlil, hiçbir tetkik, hiçbir şey yapmadan 'gece saat 24.00'den sonra hiçbir şey yemeden gel yarın 10 dakikada işini hallederiz, çok basit bir operasyon' dediler. Ama oğlumu 2 dakikanın içerisinde öldürdüler." ifadelerini kullandı.

eee444.jpg

Oğlunun ölümünün ardından baba Gül, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Bir aydır Mersin'de hukuki mücadele veren baba Gül, oğluna bu ihmali yapanların en ağır cezayı almasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN