Okan Buruk'un beklediği transfer gerçekleşti! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldızı kaptı geliyor. 5 yıllığına imzayı attı

Okan Buruk'un beklediği transfer gerçekleşti! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldızı kaptı geliyor. 5 yıllığına imzayı attı

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar aradığı sağ beki buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Okan Buruk'un beklediği transfer gerçekleşti! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldızı kaptı geliyor. 5 yıllığına imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Şampiyon olan kadroyu bozmadan ek takviyeler yapmak isteyen teknik direktör Okan Buruk, sonunda aradığı sağ beki buldu. Taraftarlar bu transferle heyecana boğulacak. Okan Buruk'un beklediği transfer gerçekleşti! Dursun Özbek 21 yaşındaki yıldızı kaptı geliyor. 5 yıllığına imzayı attı.

OKAN BURUK'UN BEKLEDİĞİ TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer süreci başladı. Gelen son dakika bilgisi ise herkesi heyecanlandırdı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Guela Doue için Rennes ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-05t101040-333.jpg

DURSUN ÖZBEK 21 YAŞINDAKİ YILDIZI KAPTI GELİYOR! 5 YILLIĞINA İMZAYI ATTI

Sarı-kırmızılı takımın Fransız ekibiyle 21 yaşındaki futbolcunun transferi için 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı belirtildi. Transferde mutlu sona ulaşan Cimbom'un kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor. Aslan'ın önümüzdeki günlerde İstabul'a gelmesi beklenen yıldız futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-05t101050-594.jpg

Geçtiğimiz sezon Rennes ile 35 maça çıkan Fransız sağ bek söz konusu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamazken takım arkadaşlarına 4 gol pası vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN