İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 14 milyon euroluk yıldızı takımdan kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı

İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 14 milyon euroluk yıldızı takımdan kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile yaz transfer sezonunu iyi geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde kimin gidip kimin kalacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 14 milyon euroluk yıldızı takımdan kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Jose Mourinho 14 milyon euroluk yıldızı takımdan kovdu. Arkadaşlarıyla vedalaştı.

İSMAİL KARTAL SAHAYA BİLE AYAK BASTIRMIYORDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Kanarya, yılın transfer haberini duyurdu. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe'de Ryan Kent ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ryan Kent'in bu ay içinde Fenerbahçe'den ayrılacağını ve İngiltere'ye döneceği iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-08t100352-302.jpg

JOSE MOURINHO 14 MİLYON EUROLUK YILDIZI RAKIMDAN KOVDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI

Haberde; üç İngiliz kulübünün tecrübeli oyuncuyla ilgilendiği bilgisi paylaşıldı. Bu kulüplerinden birinin İpswich olduğu aktarıldı. Diğer iki kulübün ismi ise açıklanmadı. Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ryan Kent, geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal liderliğindeki Sarı-Lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlandı. İskoç futbolcu, yalnızca 18 maçta forma giydi ve 736 dakika sahada kaldı. Kent bu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

yeni-proje-2024-07-08t100402-574.jpg

27 yaşındaki Kent'in, Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. İskoç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN