Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Mourinho 19 yaşındaki yıldızı İtalya'dan alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Mourinho 19 yaşındaki yıldızı İtalya'dan alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertlilerden bombalar üst üste geliyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Mourinho 19 yaşındaki yıldızı İtalya'dan alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerden beklenen haber geldi. Hücum hattına bomba transfer. Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Mourinho 19 yaşındaki yıldızı İtalya'dan alıp geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN TAKIMI GENÇLEŞTİRECEK FORMÜL

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Takımı gençleştirmek isteyen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho gözünü İtalya'ya çevirdi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Corinthians'ın 19 yaşındaki yeteneği Wesley Teixeira'nın peşine düştü. 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Brezilya kulübüyle görüşmelere başladı.

yeni-proje-2024-07-08t104330-846.jpg

MOURINHO 19 YAŞINDAKİ YILDIZI İTALYA'DAN ALIP GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Teixeira sağ kanat ve forvet arkası olarak da görev yapıyor. Sağ ayağını kullanan genç yıldız, geride kalan sezon 35 maçta 5 gol attı, 3 asist yaptı. Brezilyalı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'ye kadar devam ediyor.

yeni-proje-2024-07-08t104316-988.jpg

1.80 boyundaki oyuncunun güncel piyasa değeriyse 10 milyon Euro. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ise bu tranferi yakından takip ettiğ iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN