Galatasaray'a Fatih Terim piyangosu! 20 milyon euro... Aslan köşeyi dönecek! Herkes onu konuşuyor...

Galatasaray'a Fatih Terim piyangosu! 20 milyon euro... Aslan köşeyi dönecek! Herkes onu konuşuyor...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'a Fatih Terim piyangosu vurdu. Aslan, tarihi bonservis bedeliyle resmen köşeyi dönecek.

Trendyol Süper Lig'de tarihi bir şampiyonluk yaşayarak taraftarlarını sevince boğan Galatasaray'a Fatih Terim piyangosu vurdu. Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde sürdüren sarı-kırmızlı ekip, yaz transfer döneminde resmen köşeyi dönecek.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan A Milli Takım, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Başarılı bir sezon geçiren A Milli Takım'da turnuvaya Galatasaray'ın yıldız ismi Barış Alper Yılmaz damga vurdu. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, özellikle Hollanda karşılaşmasında etkileyici bir performans ortaya koyarak adından söz ettirdi. Avrupa devlerinin, turnuva bitiminde Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a teklif yapacakları öne sürüldü.

2021 yılının yaz transfer döneminde Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 2,1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Keçiörengücü'nden takıma katılan Barış Alper Yılmaz'ın güncel piyasa değerinin 17 milyon euro olduğu öğrenilirken sarı-kırmızılı ekibin, yıldız oyuncu için en az 20 milyon euroluk bir teklif beklediği ileri sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi geride kalan sezon tüm kulvarlarda toplam 70 maça çıkarak tekrarlanması zor bir başarıya imza attı. Galatasaray forması altında 55 resmi müsabakaya çıkan Barış Alper, ay-yıldızlı formayı da 15 kez sırtına geçirdi.

Dört yıl önce 2. Lig'de oynayan Barış Alper Yılmaz EURO 2024 ile Avrupa'nın gündeminde

Yabancı basın mensuplarının övgüde bulunduğu ay-yıldızlı futbolcu için Hollanda'nın yıldız stoperi Virgil van Dijk, "Sürekli koşuyordu, ele avuca sığmıyordu. Her savunmacı için zordur. Arka üçlüdeki bizi çok zorladı." yorumunu yaptı.

Sarı-kırmızılı ekibin, genç yıldızdan tarihi bir bonservis bedeli kazanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN