Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Milli yıldız ellerinden kayıp gitti

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Milli yıldız ellerinden kayıp gitti

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen bordo-mavililerde güzel haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Başkan Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Milli yıldız ellerinden kayıp gitti. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibinde sürpriz bir transfer haberi geldi. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri suya düştü. Milli yıldız ellerinden kayıp gitti.

TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Kadrosunu genişleterek şampiyonluk için rahat bir adım atmak isteyen bordo-mavililerde yılın transfer çalımı geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Trabzonspor, uzun zamandır Beşiktaş'ın gündeminde olan Okay Yokuşlu için temaslara geçti. West Brom sözleşmesinin son yılına giren ve bu sezon son kez para kazanma şansı olan Okay Yokuşlu'yu ya Beşiktaş ya da Trabzonspor'a satarak kar etmek istiyor.

yeni-proje-2024-07-08t102240-542.jpg

HASAN ARAT'IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ! MİLLİ YILDIZ ELLERİNDEN KAYIP GİTTİ

EURO 2024'ün çeyrek finalinde Hollanda'ya elenen milli takımın dikkat çeken oyuncularından Okay Yokuşlu'nun, Süper Lig'e döneceği konuşuluyor. Trabzonspor ve Beşiktaş'a yazılan Okay için vericeği karar çok önemli. 30 yaşındaki oyuncu West Brom'dan ayrılacak. Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek için geri dönecek.

yeni-proje-2024-07-08t102253-726.jpg

Milli oyuncu, bir sonraki sözleşmenin kesinlikle önemli olduğu yaş profilinde... Albion sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Okay'dan önemli bir bonservis almak için bu yaz satmak zorunda. Trbzonspor'un bu transferde daha önde olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN