Bomba gibi patladı! 1 kişi hayatını kaybetti

Bomba gibi patladı! 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tüp patlaması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ural Postalcı tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Muğla Fethiye'de Karagözler Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda evde bulunan mutfak tüpü henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda bomba gibi patladı. Ortalık savaş alanına dönerken ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye evde çıkan yangını söndürdü. Evde bulunan ve ağır şekilde yaralanan Ural Postalcı (83), Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Buradan da Antalya’ya sevk edilen Postalcı doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Postalcı'nın cenazesi bugün Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

9625475.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN