24 yıl önce evinde öldürülen Çağla Tuğaltay'ın annesi: Çağla en güvenli yerde öldürüldü

24 yıl önce evinde öldürülen Çağla Tuğaltay'ın annesi: Çağla en güvenli yerde öldürüldü

Lise öğrencisiyken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay'ın cinayetinin üzerinden 24 yıl geçti. Yaşananlar hakkında konuşan Çağla'nın annesi Gülnur Tuğaltay, "Canı çok acımış mıdır? Çok korkmuş mudur? Bu sorular devamlı aklımda. Kızımın bıçakla öldürüldüğünü biliyordum. Ama ayrıntıları ertesi gün gazetede okudum” dedi.

Lise öğrencisi Çağla Tuğaltay, 24 yıl önce kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ağabeyinin odasında boğazı kesilerek öldürüldü.

Çağla Tuğaltay'ın annesi Gülnur Tuğaltay, Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin her perşembe YouTube kanalında saat 20.00'de yayınlanan "Ne Hissettin" programına konuk oldu.

Annesi Gülnur Tuğaltay, her perşembe YouTube kanalında saat 20.00'de yayınlanan "Ne Hissettin" programına konuk oldu.

4dfh4d4fh4df.jpg

Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin, "24 yıl önce yaşanan acı olayı hatırlatınca ne hissettiniz?" sorusunu yanıtlayan Tuğaltay, "Kızımın canının ne kadar acıdığını ve ne kadar korktuğunu düşünüyorum sürekli. Bıçakla öldürüldüğünü gazeteden öğrendim." dedi.

Tuğaltay, "Kızım, en güvenli olduğu yerde evinde biri ya da birileri tarafından öldürüldü." diyerek sözlerine devam etti.

Ezmeci'nin "Çağla nasıl bir çocuktu?" sorusuna ise Tuğaltay, "Okulda sevilen, utangaç bir kızdı. Haftanın üç günü onunla okula giderdim, bir gün gitmediğimde bu korkunç olay yaşandı" diyerek gözyaşlarını engel olamadı.

h4dfh4d4f4h.jpg

Yaşananları anlatan Tuğaltay, "Kapıda zorlama yok. Çağla kapıyı açtığına göre tanıdık biri veya birileri. Ayakkabıları mutfakta bulaşık makinesinin önünde duruyordu. Neden? Bizim mahalle meraklıdır. Apartmana giren çıkanı görürler. O gün Çağla'nın arkasından giren birini veya daha sonra telaşla apartmandan çıkan birini gören yok" şeklinde konuştu.

Esra Ezmeci'nin "Keşkeleriniz neler?" sorusuna Gülnur Tuğaltay, " Çağla çocuk gelişimi bölümünde okuyordu. Yuva açmak istiyordu. Keşke bir yuvaya adını verebilsem. Bu bana çok iyi gelecek.” diye cevap verdi.

Tuğaltay, "Keşke tecavüz etseydi bıraksaydı. 24 yıldır en son giydiği pijamasını ve yattığı nevresim takımı yıkamıyorum. Hâlâ kokusu var. " dedi.

Esra Ezmeci'nin "24 yıl sonra nasılsınız?" sorusuna ise Tuğaltay, ""Boş bir çuval gibiyim. Hiçbir şey yapmak istemiyorum." diyerek cevapladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN