Tahliye krizi yargıya taşındı: Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu

Tahliye krizi yargıya taşındı: Pelin Karahan ev sahibiyle mahkemelik oldu

Oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Acarkent’teki evlerinin sahibiyle yaşadıkları kira anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik oldu. Ev sahibi, çiftin taahhüt edilen tarihte evi tahliye etmediğini öne sürdü.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, ev sahibi aileyle mahkemelik oldu. Ev sahibi çiftin mahkemeye yansıyan beyanlarına göre, 18 Eylül 2020 tarihinde imzaladıkları kira sözleşmesi ile çift, villalarını Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay‘a kiraya verdi.

Kira sözleşmesinin imzalanmasından yaklaşık iki ay sonra taraflar arasında yapılan görüşmeler neticesinde, kiralanan villanın 18 Eylül 2023 tarihinde tahliye edilmesi kararlaştırıldı ve tahliye taahhütnamesi imzalanarak Öztürk ailesine teslim edildi. Ancak, Öztürk ailesi taahhüt edilen tarihte Pelin Karahan ve Bedri Güntay’ın evi tahliye etmediğini belirtti ve icra takibi başlattı.

İKİ DAVA DAHA AÇTILAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Güntay çifti imzanın kendilerine ait olmadığını belirterek ödeme emrine itiraz etti. Ardından Öztürk ailesi tarafından itirazın iptali ve tahliye davası açıldı. Sulh Hukuk Mahkemesi’ndeki yargılama devam ediyor.

Öztürk ailesi ayrıca Pelin Karahan ve Bedri Güntay‘ın kira bedeli konusunda da kendilerini mağdur ettiklerini belirterek üç icra takibi ve iki dava açtıklarını ifade etti. Öztürk ailesi satışa koydukları evlerinin Pelin Karahan ve Bedri Güntay’ın muhtemel müşterilere göstermediklerini ve “satılıktır” tabelası asılmasına izin vermediklerini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN