Kartal bombayı patlattı! 63 milyon euroluk gol makinesi Beşiktaş'a imzayı attı...329 gol 75 asist!

Kartal bombayı patlattı! 63 milyon euroluk gol makinesi Beşiktaş'a imzayı attı...329 gol 75 asist!

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Kartal, 63 milyon euroluk gol makinesinin transferini tamamladı.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, 63 milyon euroluk gol makinesinin transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, golcü transferinde de mutlu sona ulaştı. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 63 milyon euroluk golcünün transferinde mutlu sona ulaştı.

Transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, Ciro Immobile ile anlaşmaya vardı.

Gazeteci Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş, İtalyan golcü Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı ekip, İtalyan golcü ve Lazio ile anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki golcü oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ciro İmmobile Beşiktaş'ta! İmmobile kimdir, nerede oynuyor, kaç yaşında, istatistikleri - Haber Muhtarı

Kartal'ın İtalyan golcü ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 34 yaşındaki golcü için bugüne dek toplamda 63 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçtiğimiz sezon Lazio forması altında 43 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 11 gol 1 asistlik katkı sundu. İtalyan yıldız futbol kariyeri boyunca ise toplamda 593 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 329 gol 75 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN