Abdullah Avcı'nın hayalleri sonunda gerçek oluyor! 13 milyon euroluk yıldız golcü imzayı attı geliyor: 17 gol 4 asist...

Abdullah Avcı'nın hayalleri sonunda gerçek oluyor! 13 milyon euroluk yıldız golcü imzayı attı geliyor: 17 gol 4 asist...

Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları için kollar sıvandı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile şampiyonluk için kadro kurmak isteyen bordo-mavililerde hücum hattı için sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Abdullah Avcı'nın hayalleri sonunda gerçek oluyor! 13 milyon euroluk yıldız golcü imzayı attı geliyor. 17 gol 4 asist. İşte sürpriz transferin detayları haberimizde...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen bordo-mavililerden ilk transfer haberi geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın hayalleri sonunda gerçek oluyor! 13 milyon euroluk yıldız golcü imzayı attı geliyor. 17 gol 4 asist.

ABDULLAH AVCI'NIN HAYALLERİ SONUNDA GERÇEK OLUYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattı için güçlü ve kondisyonlu oyuncular arayan Karadeniz ekibi aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Paul Onuachu'nun transferinde en ciddi kulüp olarak girişimlerini sürdürüyor. Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak için yapılan girişimlerden istediği sonucu alamayan Fırtına, yeni bir öneriyi gündeme getirdi. Southampton'a kalıcı transferi içeren teklif yapıldı. İngiliz ekibi, ilk kiralama teklifini reddetmişti. Ancak Onuachu'nun tapusunu almayı içeren teklifi değerlendirecekler.

yeni-proje-2024-07-08t114240-864.jpg

13 MİLYON EUROLUK YILDIZ GOLCÜ İMZAYI ATTI GELİYOR! 17 GOL 4 ASİST...

Onuachu'nun transfer ücreti başlangıçta Southampton tarafından 15 milyon euro olarak belirlenmişti, ancak bu rakam Trabzonspor için yüksek olarak kabul edildi. Daha sonra ise yapılan görüşmelerde bu rakamın daha aşağı seviyelere çekildiği ancak bordo-mavililerin hala pazarlıklarla bu rakamı düşürmek istediği öğrenildi. Ayrıca Onuachu, kulüp yetkilileriyle sürekli iletişimde. 30 yaşındaki forvet, son durum hakkında bilgi alıyor. Southamptan'a Trabzonspor'a gitme konusundaki arzusunu sıklıkla vurguluyor. Artık transferde anlaşılmasını bekliyor.

yeni-proje-2024-07-08t114252-305.jpg

Geçen sezon formasını giydiği Trabzonspor'da 25 maça çıkan Paul Onuachu, 17 kez gol sevinci yaşadı. Nijeryalı, ayrıca 4 asist yapmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN