Fenerbahçe'den Arabistan çıkartması! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldız golcüyü İstanbul'a getiriyor. Mourinho bizzat aradı

Fenerbahçe'den Arabistan çıkartması! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldız golcüyü İstanbul'a getiriyor. Mourinho bizzat aradı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosu için çalışmalar devam ediyor. Hücum hattı için önemli transferlerde bulunmak isteyen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, aradığı ismi sonunda buldu. Taraftarlar bu transferi duyunca heyecana boğulacak. Fenerbahçe'den Arabistan çıkartması! Başkan Ali Koç 30 milyon euroluk yıldız golcüyü İstanbul'a getiriyor. Mourinho bizzat aradı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Hücum hattında kayıplar yaşayan sarı-lacivertliler aradığı forveti sonunda buldu. Fenerbahçe'den Arabistan çıkartması! Ali Koç 30 milyon euroluk yıldız golcüyü İstanbul'a getiriyor. Mourinho bizzat aradı.

FENERBAHÇE'DEN ARABİSTAN ÇIKARTMASI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Forvet hattına güçlü ve hızlı bir oyuncu almak isteyen sarı-lacivertliler aradığı ismi Arabistan'da buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'i gündemine aldı. Kanarya, Al-Ahli'de aradığını bulamayan Fransız yıldızı kiralamayı hedefliyor.

yeni-proje-2024-07-08t112255-146.jpg

ALİ KOÇ 30 MİLYON EUROLUK YILDIZ GOLCÜYÜ İSTANBUL'A GETİRİYOR! MOURINHO BİZZAT ARADI

Yönetimin, Suudi kulübü ile yaptığı görüşmelerde 1 yıllık kiralama teklifi yaptığı ayrıca Saint-Maximin'in 12 milyon Euro'luk maaşının yarısını ödemeyi de taahhüt ettiği öğrenildi. Al-Ahli'nin teklifi şu anda yetersiz bulduğu fakat yıldız futbolcuya Avrupa'dan başka bir ciddi talip çıkmaması halinde işlerin değişebileceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-08t112308-362.jpg

Kariyerini yeniden Avrupa'da sürdürmeyi hedefleyen 27 yaşındaki Saint Maximin'in Jose Mourinho faktörüyle Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı da belirlendi. Allan Saint-Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maçta süre aldı. Fransız kanat oyuncusu, 4 gol ve 10 asist kaydederek 14 gole direkt etki etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN