UEFA'dan Merih Demiral'a skandal ceza! Tarihi maça saatler kala...

UEFA'dan Merih Demiral'a skandal ceza! Tarihi maça saatler kala...

UEFA, yarın akşam oynanacak olan Türkiye- Hollanda karşılaşmasına saatler kala A Milli Takım'ın yıldız ismi Merih Demiral'e ceza verildiğini açıkladı.

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım, yarın akşam 2024 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde Hollanda ile mücadele edecek. Dev maça saatler kala UEFA, skandal bir karara imza atarak A Milli Takım'ın yıldız ismi Merih Demiral'ı cezalandırdı.

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye'de galibiyetin kahramanı Merih Demiral oldu. Attığı iki gole zaferi getiren isim olan tecrübeli savunma oyuncusu, gol sevincini 'Bozkurt' yaparak kutladı.

Merih Demiral'ın gol sevinci hakkında soruşturma başlatan UEFA, Hollanda karşılaşmasına saatler kalal Merih Demiral'e 2 maç ceza verildiğini açıkladı.

UEFA'nın bu kararı sonrasında TFF, UEFA'nın kararına itiraz etme kararı aldı ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafına başvuruda bulunacak.

CAS'ın Merih'e verilen cezayı onaması halinde Avusturya karşısında zaferi getiren isim olan tecrübeli savunma oyuncusu yarın akşam oynanacak olan Hollanda karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN