Beşiktaş'tan İngiltere çıkartması! Hasan Arat 90 milyon eruoluk dünya starını alıp geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı olsun

Beşiktaş'tan İngiltere çıkartması! Hasan Arat 90 milyon eruoluk dünya starını alıp geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlılarda yılın transfer haberi geldi. Taraftarlar bu haberi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan İngiltere çıkartması! Başkan Hasan Arat 90 milyon eruoluk dünya starını alıp geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihini en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Stoper hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar aradığı ismi sonunda buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş'tan İngiltere çıkartması! Başkan Hasan Arat 90 milyon eruoluk dünya starını alıp geliyor. Ada ekibi onayladı, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN İNGİLTERE ÇIKARTMASI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. van Bronckhorst yönetiminde transfer sürecini hızlandıran siyah-beyazlılar yılın sürpriz transferini patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, İngiliz Milli Takımı ve M. United’ın kaptanı Harry Maguire ile yakından ilgilenmeye başladı. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın kaptanı Maguire ile görüşme halinde. Son dönemde oynadığı oyun çok eleştirilen tecrübeli stoperin de ülkesinden ayrılarak yeni bir maceraya atılmak istediği, Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-08t120422-615.jpg

HASAN ARAT 90 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARINI ALIP GELİYOR! ADA EKİBİ ONAYLADI, HAYIRLI OLSUN

Siyah-beyazlıların Maguire'a 2 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia ediliyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferi yakından takip ettiği iddai edildi. Yıldız oyuncu her an imzasını atabilir.

yeni-proje-2024-07-08t120443-678.jpg

Bu sezon Manchester United formasıyla 22 Lig, 4 Şampiyonlar Ligi, 3 FA Cup, 2 EFL Cup maçına çıkan Maguire İngiltere Milli Takımı'nın formasını tam 63 kez giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN