Özel'den grevdeki Yolbulan Metal işçilerine destek ziyareti: İşçilere teklif edilen ücret aç kalma seçeneği

CHP lideri Özgür Özel, Hatay'daki Yolbulan Metal grev alanını ziyaret etti. Direnen işçilerin sonuna kadar yanında olduklarını belirten Özel, "Size ya sokakta kal çocuğunun karnını doyur ya da aç kal denen bir ücret teklif ediliyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yolbulan Metal işçilerinin Hatay'daki grev alanına gitti. İşçilerin taleplerini dinleyen Özel, "Size ya sokakta kal çocuğunun karnını doyur ya da aç kal denen bir ücret teklif ediliyor. Buna direnmek sonuna kadar hakkınız. Fernas işçilerinin size dayanışmalarını iletiyorum. Fernas işçilerine, hemşehrilerime bir kez daha desteklerimi iletiyorum. Sizin mücadeleniz bizim mücadelemizdir. Sonuna kadar arkanızdayız" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yolbulan Metal işçilerinin Hatay'daki grev alanını ziyaret etti. Özel şöyle konuştu:

"Size ya sokakta kal çocuğunun karnını doyur ya da aç kal denen bir ücret teklif ediliyor. Buna direnmek sonuna kadar hakkınız. Fernas işçilerinin size dayanışmalarını iletiyorum. Fernas işçilerine, hemşehrilerime bir kez daha desteklerimi iletiyorum. Sizin mücadeleniz bizim mücadelemizdir. Sonuna kadar arkanızdayız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN