Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İsmail Kartal'ın vazgeçilmeziydi: Takıma veda etti...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İsmail Kartal'ın vazgeçilmeziydi: Takıma veda etti...

Yeni sezonda Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı.

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı. Sarı-lacivertli ekibin yıldız isminin yeni durağının hangi takım olacağı şimdiden merak konusu oldu.

2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Mourinho yönetiminde şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırdı.

Fenerbahçe, tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kanarya'dan yapılan açıklamada "Bilgilendirme 2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Serdar Aziz ise ayrılık hakkında şunları söyledi:

"Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım"

Resim

Geçen sezon 20 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki savunma oyuncusu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN