Ali Koç gözünü kararttı, elinde avucunda ne varsa verecek! Mourinho "Yeni Messi"yi Barcelona'dan getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Ali Koç gözünü kararttı, elinde avucunda ne varsa verecek! Mourinho "Yeni Messi"yi Barcelona'dan getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan ve 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler yılın transfer bombasını patlattı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Ali Koç gözünü kararttı, elinde avucunda ne varsa verecek! Mourinho "Yeni Messi"yi Barcelona'dan getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler yılın haberini patlattı. Başkan Ali Koç gözünü kararttı, elinde avucunda ne varsa verecek! Mourinho "Yeni Messi"yi Barcelona'dan getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

ALİ KOÇ GÖZÜNÜ KARARTTI, ELİNDE AVUCUNDA NE VARSA VERECEK

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerde beklenen haber geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, İspanya'da "Yeni Messi" olarak gösterilen Barcelona'nın genç yeteneği Ansu Fati için devreye girdi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcunun transfer operasyonunu sportif direktör Mario Branco yürütüyor.

yeni-proje-2024-07-05t110347-614.jpg

MOURINHO 'YENİ MESSI'Yİ' BARCELONA'DAN GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Hücum hattına takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli ekip rotayı İspanya'ya çevirdi. "Şampiyonluk kadrosu" kurmaya kararlı olan Fenerbahçe, "Messi'nin varisi" olarak nitelendirilen Ansu Fati'nin peşine düştü. Sportif direktör Mario Branco hem Barcelona ile hem de genç yıldızın menajeri Jorge Mendes'le temasa geçti. Haberde Mourinho'nun 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ansu Fati'nin yeteneğine çok güvendiği ve takıma büyük katkısı olacağına inandığı belirtildi.

yeni-proje-2024-07-05t110404-846.jpg

Gine-Bissau asıllı İspanyol futbolcu geçen sezonu Brighton'da kiralık oynadı. Genç oyuncu çıktığı 19 lig maçında 4 kez fileleri havalandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN