Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu düğünde buluştular

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu düğünde buluştular

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı ve eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, uzun bir aradan sonra aynı etkinlikte bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 6-9 Eylül tarihlerinde yapılacak Tüzük Kurultayı için hazırlıklarını sürdürürken, partinin önde gelen isimleri de bir araya gelmeye başladı. CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı ve eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, aylar sonra ilk kez aynı karede görüntülendi.

Söz konusu buluşma, Tuzla Eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla'nın oğlunun düğününde gerçekleşti. Bu düğün, CHP'li siyasiler için bir nevi buluşma noktası olurken, uzun zamandır ayrı kalan partililer için de dikkat çekici bir birliktelik görüntüsü ortaya çıktı.

GEÇTİĞİMİZ GÜN BAŞ BAŞA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Bir gün önce, 21 Ağustos'ta, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında baş başa gerçekleşen ve 1 saat 40 dakika süren kapalı bir görüşme de kamuoyunun ilgisini çekti. İki isim arasındaki bu özel görüşmenin ardından, düğünde aynı karede buluşmaları dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN