Arap iş adamı boğazdaki dev arazisini sattı! Yeni sahibi bir Türk: Almak için büyük bir servet ödemiş

Arap iş adamı boğazdaki dev arazisini sattı! Yeni sahibi bir Türk: Almak için büyük bir servet ödemiş

Suudi Arabistan’ın meşhur şirketinin sahibi arsasını sattı! İstanbul Boğazı’ndaki arazinin değeri dudak uçuklattı. Arap iş adamı sattı, Türk iş adamı aldı. Almak için büyük bir servet ödemiş...

Suudi Arabistan'ın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Sumou Holding'in sahibi Ayedh Bin Farah Bin Al Mubarak Al Kahtani, İstanbul Boğazı'ndaki dev arazisini sattı. Uskumruköy'de bulunan 57 dönümlük araziyi Türk iş adamı Nihat Özçelik satın aldı.

Dev Arazi El Değiştirdi

Al Kahtani’nin Kilyos Investment LTD şirketi üzerine kayıtlı olan bu dev arazinin satışı, 4 Temmuz 2024 tarihinde Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanarak resmen tescillendi. Gazetede yer alan bilgiye göre, yönetim kurulu ve yetkililer bölümünde Nihat Özçelik’in adı yer aldı.

SATIŞ FİYATI AÇIKLANMADI

Ticaret Sicil Gazetesi'nde arazinin satış fiyatına yer verilmemiş olsa da Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, gayrimenkul uzmanları bu bölgedeki arazilerin dönüm fiyatının 1 ila 1.2 milyon dolar arasında değiştiğini belirtti. Bu hesaplamalara göre, 57 dönümlük arazinin 50 ile 65 milyon dolar arasında bir bedelle satıldığı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN