Mevcut verilere göre emekli maaşı 2025 Ocak zammı ortaya çıktı! SGK uzmanı Özgür Erdursun, ilk kez paylaştı

Mevcut verilere göre emekli maaşı 2025 Ocak zammı ortaya çıktı! SGK uzmanı Özgür Erdursun, ilk kez paylaştı

2025 yılında emekli maaşlarına yapılacak zam oranı şimdiden büyük merak konusu. Sosyal güvenlik (SGK) uzmanı Özgür Erdursun, 2025 yılında emeklilere verilecek zam oranını açıkladı: İşte detaylar...

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) enflasyon rakamlarına göre, yılın ilk altı aylık enflasyonu yüzde 24,73 olarak hesaplandı. Milyonlarca memur ve emeklinin gözü ise Ocak 2025 tarihinde yapılacak zam oranına çevrildi.

Sosyal güvenlik (SGK) uzmanı Özgür Erdursun, yaklaşık 13 milyon emekliyi ilgilendiren açıklamada bulundu.

EMEKLİ MAAŞI 2025 OCAK ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Gercekgundem'de yer lan habere göre, Özgür Erdursun, 2025 yılında emekli maaşına yapılacak zam oranı enflasyon farkından kaynaklanacak. Özgür Erdursun, sosyal medyada paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"2025 Ocak ayında emeklilere %11, %13 arası enflasyon farkı, halk dilinde zam yapılır!"

Özgür Erdursun'un verdiği rakamlar, emekliler için yeni yılın ne getireceğine dair ilk sinyalleri verirken, resmi açıklamalar bekleniyor.

ozgur-erdursun-emekli-maasi-2025-ocak-zammi-son-dakika-haberi-1.jpg

ozgur-erdursun-emekli-maasi-2025-ocak-zammi-son-dakika-haberi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN