Ankara Valiliği'nden 30 Ağustos uçuş gösterileri için ses uyarısı

Ankara Valiliği'nden 30 Ağustos uçuş gösterileri için ses uyarısı

Ankara Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türk Yıldızları'nın yapacağı "prova ve gösteri uçuşları" nedeniyle şehir sakinlerine ses uyarısında bulundu.

Ankara Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Türk Yıldızları'nın düzenleyeceği prova ve gösteri uçuşları hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, 28-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek uçuşların şehir genelinde bazı ses seviyelerine neden olabileceği belirtildi. Vatandaşların bu süreçte yaşanabilecek yüksek ses düzeyine karşı anlayışlı olmaları istendi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HAZIRLIKLARI

Valilikten yapılan açıklamada, Ankara'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Türk Yıldızları'nın 28-30 Ağustos'ta prova ve gösteri uçuşları düzenleyeceği ifade edildi.

"Çevre tanıma" ve "prova" uçuşlarının 28 ve 29 Ağustos'ta Gölbaşı Mogan Gölü üzerinde, "selamlama ve gösteri" uçuşlarının ise 30 Ağustos'ta Anıtkabir ve Mogan Gölü üzerinde yapılacağı belirtilen açıklamada, Başkentlilerin şehir merkezi üzerindeki planlı prova ve gösteri uçuşları nedeniyle oluşabilecek yüksek ses düzeyi dolayısıyla tedirginlik duymamaları istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN