Kaybolan çocuğunu bulunca öfkeden çıldıran baba kamerada! Gözaltına alındı, polise verdiği ifade ortaya çıktı

Bir düğünde kaybolup, salonun bahçesinde bulunan çocuk, öfkelenen babası tarafından havaya kaldırıp, yere fırlatıldı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Konya'nın Meram ilçesi Hatip caddesindeki bir düğün salonunda davetlilerden bir ailenin çocuğu, yanlarından ayrıldıktan sonra gözden kayboldu. Anne de salon içinde bir süre çocuğunu aradı. Kaybolan çocuğu, aile fertlerinden diğer çocuk ile baba da aramaya başladı.

Bir süre sonra çocuk, bahçede bulundu. Bu sırada sinirlenen baba, yanına gelen çocuğunu havaya kaldırıp, fırlattı. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Daha sonra anne ile bir kadın, babayı sakinleştirmeye çalışıp, çocuğu alıp salona gitti.

konya-meram-son-dakika-haberleri-8.jpg

ÇOCUĞUNU FIRLATTI, GÖZALTINA ALINDI

Olayın basında yer alması sonrası harekete geçen polis ekipleri, R.D.'yi gözaltına aldı. R.D., polise verdiği ilk ifadesinde, "Düğünde çocuğumu bulamayınca panik oldum. Çocuğumu görünce de sinirlerime hakim olamadım. Pişmanım" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen R.D., adli kontrol ve yurt dışı yasağı konularak serbest kaldı. M.H.D. hakkında da 'basit tıbbi müdahaleyle yaralanma' raporu verildiği belirtildi.

konya-meram-son-dakika-haberleri-7.jpg

konya-meram-son-dakika-haberleri-5.jpg

konya-meram-son-dakika-haberleri-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN