AKOM acil olarak duyurdu! Yarın evden çıkmadan önce iki kere düşünün: Acil durumlarda 153'ü arayın

AKOM acil olarak duyurdu! Yarın evden çıkmadan önce iki kere düşünün: Acil durumlarda 153'ü arayın

AKOM'dan yarın için hayat kurtaran uyarı yapıldı. Yarından itibaren başlayacak felakete karşı dışarı çıkmayın uyarısı geldi. Evden çıkmadan önce iki kere düşündüren olay paylaşıldı. Acil durumlarda 153'ü aramayı unutmayın. İşte tüm detaylar..."

BURAK ÖZTOPRAK

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi'nden korkutan uyarı yapıldı. Yarından itibaren etkisini gösterecek felakete karşı dışarı çıkmayın uyarısı geldi. Acil olarak yapılan duyuruda, acil durumlar için ALO153'ü aramayı unutmayın. İşte o felaket...

SALI SABAHI BAŞLAYACAK

İstanbullular için kritik uyarı yapıldı. AKOM'un paylaştığı verilere göre, yarından kuvvetli olumsuz hava koşulları etkisini gösterecek. Salı günü sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Uyarıların ardından olası bir durum oluşması haline ALO153 ile iletişime geçilmesi tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN