Sergio Oliveira için Yunan basınından şaşırtan transfer iddiası

Sergio Oliveira için Yunan basınından şaşırtan transfer iddiası

Galatasaray’da geleceği belirsiz olan Sergio Oliveira için Yunan medyasından flaş bir transfer haberi geldi. İddialara göre, yıldız futbolcu için önemli bir teklif söz konusu olabilir.

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Sergio Oliveira için Yunan basınından dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı. Portekizli orta saha oyuncusunun, Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden Panathinaikos ile anlaşma sağladığı bildirildi.

yunan.jpg

PANATHİNAİKOS İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yunan basınında yer alan haberlere göre, Panathinaikos, Sergio Oliveira'nın transferi için Galatasaray ile görüşmelerini devam ettiriyor. İki kulüp arasındaki müzakerelerin olumlu yönde ilerlediği belirtiliyor.

3714753-9fcd546270ead8967feeb190733c72b1-640x640.jpg

TRANSFERİN RESMEN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Panathinaikos'un, transfer sürecini başarılı bir şekilde tamamlayarak kısa süre içinde resmi açıklama yapmayı planladığı ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN