Saldırıp parasını çaldılar: Polise yakalanınca savunmaları şoke etti! Kuaför, 'Her şeyi gördüm' diyerek anlattı

Saldırıp parasını çaldılar: Polise yakalanınca savunmaları şoke etti! Kuaför, 'Her şeyi gördüm' diyerek anlattı

74 yaşındaki adam, kendisinden para isteyen iki kadına, "İsterseniz yemek alabilirim" deyince kadınların saldırısına uğradı. Cebindeki parayı da alan kadınlar, gelen polise yaptıklarıyla savunmayla "Pes" dedirtti. İşte detaylar...

İstanbul'un Adalar ilçesine bağlı Burgazada mahallesinde düğünlerde piyanist şantörlük yapan 74 yaşındaki Nigogos B., yaklaşık bir yıl önce evine giderken kumpasa uğradı.

YARDIMSEVER ADAMA SİNSİ TUZAK

Olay günü adada bir restorandan çıkan Nigogos B., evine doğru yürümeye başladı. Kısa süre sonra Nigogos B.'nin yanına iki kadın yaklaştı, iddiaya göre karınlarının aç olduğunu söyleyerek para istediler.

Tanımadığı iki kadının yalvarmasına kayıtsız kalmayan Nigogos B. "Size para veremem ancak yemek yedireyim" deyince hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı, kadınlar teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine evine doğru yürümeyi sürdüren Nigogos B., bir zaman sonra kadınların kendisini takip ettiğini fark etti.

ÜZERİNE SALDIRIP PARASINI ÇALDILAR

Sabah'ta yer alan habere göre, evinin sokağına vardığında da Nigogos B., kendisinden yardım isteyen kadınların saldırısına uğradı.

Ne yapacağını şaşıran Nigogos B., kendisini zar zor korumaya çalışırken saldırgan kadınlar, adamın cebindeki 1000 lirayı alarak kaçtı. Nigogos B., şoku atlatır atlatmaz 112'yi arayarak yardım istedi.

Ardından adada kadınları aramaya koyulan yaşlı adam iskele meydanında şüpheli kadınların örtüyle kendilerini gizlemeye çalıştıklarını fark etti. Polisi arayarak durumu anlatan Nigogos B., ikinci bir şokla karşılaştı. Polislerin müdahalesi üzerine şüpheli kadınlar yaşlı adamın kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

Nigogos B.'nin şikayetçi olmasıyla soruşturma başlatıldı. Adalar Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Kader T. ile ilgili soruşturmayı ayrı yürütürken şüpheli Aysun B.'nin soruşturma dosyasını yetkisizlikle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

SALDIRGANLARDAN 'TACİZ' İDDİASI

Savcılık olayın meydana geldiği sokakta dükkanı olan kuaförü tanık olarak dinledi. Kuaför, ifadesinde şunları söyledi:

"Burgazada'da bayan kuaförü işletmekteyim. Nigogos isimli şahsı yaklaşık 20 senedir tanırım ve komşumuz olur. Olayın olduğu akşam evime doğru gidiyordum, Nigogos’un arkasından iki bayan şahsın yürüdüğünü ve onu takip ettiğini gördüm, daha sonra bu iki bayan şahıs Nigogosun'un üstüne çullandı ve yere düşürdüler, ben bağırmaya başlayınca o iki bayan şahıs kaçmaya başladı, ben de yere düşen Nigogos'a yardım etmek için kaldırmaya çalıştım, pantolonu yırtılmış ve cep telefonu yere düşmüştü, parasının çalındığını daha sonra kendisi söyledi bana. Nigogos isimli şahsı uzun yıllardır tanıyorum ve bayan şahsı taciz ettiğine yönelik iddialar tamamen asılsızdır, bu şahıslar Nigogosun parasını çalıp yakalandıktan sonra kurtulmak için böyle bir iftira atıyor."

KAMERALAR OLAYI AYDINLATTI

Savcılık olayın meydana geldiği sokaktaki kameraları da inceledi. Şüpheli Aysun B., suçlamaları kabul etmese de kamera kayıtları tutanaklarında müştekinin yürürken arkasına dönüp baktığının, şüpheliler Kader ve Aysun'un kamera açısına girdiğinin, hızlı adımlarla Nigogos B.'yi arkadan takip ettiklerinin görüldüğü belirtildi.

Savcılık 37 yaşındaki şüpheli Aysun B.'nin, 'birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma' ve 'başkasını bir malı teslimi veya malın alınmasına karşı koymamaya mecbur kılmak suretiyle yağma' suçlarından 25 yıla kadar hapsini talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN