Tofaş üretime ara veriyor

Tofaş üretime ara veriyor

Tofaş, planlı bakım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki durgunluk nedeniyle 16 Temmuz - 20 Ağustos tarihleri arasında Bursa fabrikasında üretime ara vereceğini duyurdu. Bu süre zarfında üretim hatlarında planlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca, ihracat pazarlarındaki durgunluk da bu üretim kesintisinin bir diğer sebebi olarak gösteriliyor.

Tofaş Üretim Bandını Tatil Moduna Alıyor: 16 Temmuz - 20 Ağustos Arası Fabrika Kapalı!

Tofaş, planlı bakım çalışmaları ve durgun ihracat pazarları nedeniyle 16 Temmuz - 20 Ağustos tarihleri arasında Bursa fabrikasındaki üretime ara vereceğini duyurdu.

Bu bir aylık tatil boyunca üretim hatları bakım ve onarımdan geçecek. Ayrıca, ihracat pazarlarındaki durgunluk da bu üretim kesintisinin bir diğer sebebi olarak gösteriliyor.

Üretim durdurma süresince çalışanlar yıllık izinlerini kullanacak. Fabrikada ise sadece nöbetçi ekip görev yapacak ve bakım ve onarım çalışmaları devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN