Tesla sahiplerine müjde: O özellik Türkiye'de aktif oldu!

Tesla sahiplerine müjde: O özellik Türkiye'de aktif oldu!

Tesla sahiplerinin heyecanla beklediği o özellik sonunda Türkiye'de aktif oldu! 2024.20.6 sürümüyle gelen özellik uzun zamandır bekleniyordu. Özellikle kalabalık şehirlerde sürücülerin işini kolaylaştıracak...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Tesla sahiplerini heyecanlandıran güncelleme sonunda Türkiye'ye geldi. Güncellemeyle birlikte artık o özellik Türkiye'de de aktif olacak.

Türkiye'deki Tesla sahipleri için heyecan verici bir gelişme yaşandı. 2024.20.6 sürümü ile birlikte, artık otomatik park özelliği aktif hale geldi.

Model 3 Guide | AutoPark

OTOMATİK PARK ÖZELLİĞİ NEDİR?

Otomatik park özelliği, Tesla'nın araçlarının kendi kendine park edebilmesini sağlayan ileri teknolojiye dayalı bir sistemdir. Bu özellik sayesinde sürücüler, dar alanlarda ve zorlu park yerlerinde bile araçlarını zahmetsizce park edebilecekler. Araç, sensörleri ve kameraları sayesinde çevresini analiz ederek uygun park yerini belirler ve sürücünün müdahalesine gerek kalmadan kendini park eder.

TESLA SÜRÜCÜLERİ İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Türkiye'deki Tesla sahipleri, bu yeni güncelleme ile şehir içindeki park sorunlarına çözüm bulacaklar. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde park yeri bulmanın zorluğu düşünüldüğünde, otomatik park özelliği büyük bir kolaylık sağlayacak. Sürücüler, bu özellikle zaman kazanacak ve park stresinden kurtulacaklar.

NASIL AKTİF EDİLİR?

2024.20.6 sürümünü araçlarına yükleyen Tesla sahipleri, otomatik park özelliğini kullanmaya başlayabilirler. Güncellemeyi kontrol etmek ve yüklemek için Tesla araçlarının ekranındaki yazılım menüsüne giriş yapmaları yeterli. Güncelleme sonrasında otomatik park özelliği, araçların kullanıcı arayüzünde aktif hale gelecektir.

GELECEĞİN PARK TEKNOLOJİSİ

Tesla, otomatik park özelliği ile kullanıcılarına geleceğin park teknolojisini sunuyor. Bu özellik, sürücülerin hayatını kolaylaştırmakla kalmayıp, aynı zamanda daha güvenli ve etkili bir park deneyimi yaşatıyor.

Tesla'nın 2024.20.6 sürümü ile birlikte gelen otomatik park özelliği hakkında daha fazla bilgi almak ve arabanızın bu özelliğini hemen kullanmaya başlamak için Tesla'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN