Japon otomobil devi logosunu değiştiriyor! Görünce şaşırmayın: Yeni logo artık böyle olacak

Japon otomobil devi logosunu değiştiriyor! Görünce şaşırmayın: Yeni logo artık böyle olacak

Ünlü otomobil markası logosunu değiştiriyor! Japon otomotiv devi artık böyle görünecek. Mazda'nın yeni logosu nasıl? Mazda logosunu mu değiştirdi? İşte Mazda'nın yeni logosu...

Otomobil markaları dijitalleşme devrinde logolarını sadeleştirme yönünde adımlar atıyor. Bir haber de o markadan geldi. Japon devinin llogosu değişiyor.

Japon otomobil devi Mazda, logosunu yeniliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Japonya'da alınan bir patent, markanın yeni logosunu gözler önüne serdi.

Mazda, 2025 yılına kadar 8 adet elektrikli ve hibrit model tanıtacak

TÜRKİYE PAZARINDAN ÇEKİLMİŞTİ

Mazda, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız aldığı bir karar ile Türkiye pazarından çekilmişti. Şimdi ise marka, yeni logosu ile gündemde. Yeni logonun nasıl görüneceği, alınan patent sayesinde netleşmiş durumda.

PATENT YENİ LOGOYU ORTAYA ÇIKARDI

Mazda'nın yeni logosu, geçtiğimiz günlerde alınan bir patentle ortaya çıktı. Bu patent, markanın yeni logosunun daha sade bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Mazda, diğer otomobil üreticileri gibi üç boyutlu logodan iki boyutlu logoya geçiş yapmış görünüyor.

Resmi bir açıklama yapılmadığı için yeni logonun ne zaman kullanılmaya başlanacağı belirsizliğini koruyor. Ancak Japon sektör kaynakları, yeni logonun ilk aşamada elektrikli otomobillerde kullanılabileceğini belirtiyor.

MAZDA LOGOLARININ EVRİMİ

Mazda logoları

Mazda'nın logoları yıllar içinde çeşitli değişiklikler geçirdi. Yeni logo, geçmişteki logolara kıyasla oldukça sade bir tasarıma sahip. Bu sadeleşmenin ana nedeni, dijitalleşmenin ön plana çıkması.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN