Milli Emlak'tan tapu olan evini konduruyor! Cebinde 25 bin TL’si olan hemen kapacak! Fırsat için son günler

Milli Emlak'tan tapu olan evini konduruyor! Cebinde 25 bin TL’si olan hemen kapacak! Fırsat için son günler

Yatırım için alternatif alanları değerlendirenler Milli Emlak'ta satışa çıkan uygun fiyatta arsaları da kıskaca aldı. Cebinde 25.000 TL ise bulunan arsanın sahibi olacak. Fırsatı kaçırmak istemeyenler elini çabuk tutsun. İşte Milli Emlak arsa satış detayları…

Türkiye'nin farklı bölgelerinde uygun fiyatlı arsa ve konut satışı gerçekleştiren Milli Emlak, merkezi konumda bulunan yeni arsa için detayları paylaştı. Elimde birikmişe bulunanlar bu arsayı kaçırmak istemeyecek. İşte Milli Emlak arsa satış detayları…

MİLLİ EMLAK'TAN ARSA SATIŞI

Türkiye'nin farklı bölgelerinde uygun fiyata arsa satışı gerçekleştiren Milli Emlak, Türk lirasının enflasyon karşısında değer kaybettiği bu süreçte vatandaşların birikimlerini değerlendirebilmesi için güvenilir bir yatırım adresi oluyor. Arsa ve konut satışları ile ön plana çıkan Milli Emlak, Dar gelirli vatandaşlara cazip fırsatlar sunuyor.

Adana, Ankara, İstanbul, İzmir... Milli Emlak 7 bin 412 liraya arazi satacak

Milli Emlak'ın internet sitesi üzerinden paylaşılan ilan doğrultusunda farklı boyut ve fiyatlarda satışa çıkarılan taşınmazlar oldukça yoğun ilgi görüyor. Milli emlak ilanları arasında en dikkat çekenlerden biri Sivas merkezde yer alan 1002 metrekarelik arsa oldu. 25.000 TL'ye satışa çıkarılan arsa Merkezi konumda bulunuyor.

Milli Emlak'tan Kaçırılmayacak Tapu Fırsatı: 25 Bin Lirası Olan Merkezi Yerde Arsa Sahibi Olacak - Resim: 4

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN