Ankara'nın o köylerinde evi olan yaşadı! Altın gibi değerleniyor, höşmerim ve tarhanasıyla meşhur

Ankara'nın o köylerinde evi olan yaşadı! Altın gibi değerleniyor, höşmerim ve tarhanasıyla meşhur

Son zamanlarda altın ya da borsa yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımlarına olan ilgi de artmaya başladı. Bu kapsamda Ankara’nın özellikle o köyleri her geçen gün değerlenmeye devam ediyor. Öyle ki adeta altın gibi değerleniyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Başkent Ankara'ya sadece 1 saat 15 dakikalık mesafede bulunan Güdül, son yıllarda emlak yatırımcılarının radarına girmeyi başardı. Sakin ve doğal yaşamın ön planda olduğu bu ilçe, hızla artan emlak fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Yatırım yapmak isteyenler için Güdül, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

CİTTASLOW GÜDÜL: SAKİN ŞEHİR UNVANI İLE ÖNE ÇIKIYOR

Güdül, 2016 yılında Cittaslow ağına katılarak "Sakin Şehir" unvanını kazandı. Bu sayede, uluslararası alanda da tanınan ve tercih edilen bir bölge haline geldi. İç Anadolu Bölgesi'nin ilk Cittaslow şehirlerinden biri olarak, doğal yaşam ve yöresel değerlerin korunmasına büyük önem veriliyor.

yeni-proje-43.jpg

GÜDÜL’ÜN DOĞAL VE TARİHİ ZENGİNLİKLERİ

Güdül, 23 köy ve 3 mahalleden oluşan sakin bir yapıya sahip. Binlerce yıllık tarihi geçmişiyle dikkat çeken ilçe, milattan önceye dayanan mağaralar, Mzinos Şehri ve Sorgun Göleti gibi tarihi kalıntılara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, Kapama, Tirit, Höşmerim ve Tarhana gibi yöresel lezzetleriyle de öne çıkıyor.

EKONOMİK VE KÜLTÜREL ÇEŞİTLİLİK

Tarım, hayvancılık, leblebicilik ve bıçakçılık gibi geleneksel el sanatlarıyla bilinen Güdül, ekonomik olarak canlı bir yapıya sahip. Bu zenginlik, hem bölge halkının hem de ziyaretçilerin yaşam kalitesini artırıyor. Kültürel mirasını koruyarak gelecek nesillere aktaran ilçe, aynı zamanda yöresel lezzetleriyle de ünlü.

yeni-proje-44.jpg

YATIRIMCILAR İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Ankara'ya yakınlığı, gelişmiş altyapısı ve huzurlu yaşam tarzı ile Güdül, yatırımcılar için cazip bir seçenek haline geliyor. Hızla yükselen emlak fiyatları, kısa sürede yüksek getiri sağlama potansiyelini de beraberinde getiriyor. Güdül'de emlak yatırımı yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uzmanlar tarafından vurgulanıyor.

Güdül'de evi olanlar ve yatırım yapmak isteyenler için bu fırsatlar, hem doğal güzellikler hem de ekonomik getiriler açısından büyük avantajlar sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN