Ardahan'da kar yağışı sürücüler için zor anlar yaşattı: 9 tır yolda kaldı

Ardahan'da kar yağışı sürücüler için zor anlar yaşattı: 9 tır yolda kaldı

Ardahan'da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma, yolda kalan 9 tır ile sürücüler için zor anlar yaşattı.

Ardahan’da sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve ardından gelen buzlanma, trafikte aksamalara neden oldu. Yol koşullarının kötüleşmesi sonucu 9 tır, çeşitli noktalarda yolda kaldı. Sürücüler, hava koşullarının düzelmesini beklerken, yetkililer de yolda kalan araçların kurtarılması için çalışmalar başlattı. Kış şartlarının zorluğu, bölgedeki ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Ardahan'da sabah başlayan ve gün içinde aralıklarla devam eden kar yağışının ardından yüksek kesimlerde buzlanma meydana geldi.

ig.jpg

ZOR ŞARTLARDA TEHLİKELİ YOLCULUK

Ardahan-Artvin kara yolunun Sahara rampasında oluşan buzlanma nedeniyle 9 tır yolda kaldı.

Bir tır sürücüsü, Artvin'e gitmeye çalıştığını ancak buzlanmadan dolayı ilerleyemediğini söyledi.

Yoğun kar ve buzlanma sebebiyle kaza geçirdiklerini belirten sürücü, "Otomobil bize çarptı, çünkü fren tutmadı. Araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor. Yolda buzlanma çok fazla." dedi.

Bakü'den geldiğini anlatan bir başka sürücü, Artvin Hopa'ya gitmek istediğini ancak buzlanma nedeniyle yolda kaldığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN