Ünlü oyuncu Lynne Marta hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Lynne Marta hayatını kaybetti

Charlie'nin Melekleri yapımında yer almasıyla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Lynne Marta'dan acı haber geldi. Bir süredir kanser teşhisi konulan 78 yaşındaki ünlü oyuncu Marta, Los Angeles'taki evinde ölü bulundu.

Charlie'nin Melekleri, Starsky & Hutch gibi yapımlarda canlandırdığı rollerle tanınan ABD'li yıldız Lynne Marta’nın evinde vefat ettiği öğrenildi. Los Angeles’ta yaşayan 78 yaşındaki oyuncunun 11 Ocak günü öldüğü kaydedildi. Marta’nın vefatını ise yakın arkadaşı Chris Saint-Hillarie duyurdu.

ARKADAŞI JOAN SOBEL KONUŞTU

Joan Sobel, arkadaşı Lynne Marta'nın ölümünden duyduğu üzüntüsünü şu sözlerle açıkladı; "Bugün güzel bir ışığı kaybettik. Arkadaşım Lynne Marta, iyi mücadelesini kaybetti. Olağanüstü yetenekli bir oyuncu ve sesi meleklerin sesi olan güzel bir şarkıcıydı. Hem insan hem de kürklü arkadaşlarına tapan sevgili bir kalp. Onu çok özleyeceğim.”

SİNEMADA KIRK YIL

Kırk yılını gösteri dünyasında geçiren Marta, en önemli çalışmalarını Footloose ve Joe Kidd filmlerinde; Love, American Style, Starsky & Hutch, Barnaby Jones, The F.B.I. ve Medical Center dizilerinde sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN