İBB'den sınavda başarılı olan öğrencilere müjde gibi müjde! 8 ay boyunca ücretsiz oldu, rekor başvuru var

İBB'den sınavda başarılı olan öğrencilere müjde gibi müjde! 8 ay boyunca ücretsiz oldu, rekor başvuru var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sınavda başarılı olan öğrencilere müjde! 8 ay boyunca ücretsiz olarak eğitim verilecek! Rekor sayıda başvuru...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sınavlarda başarılı olan öğrencilere yönelik önemli bir eğitim fırsatını duyurdu. Belediyenin düzenlediği program kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi iş birliğiyle 1100 öğrenciye 8 ay boyunca ücretsiz teknoloji eğitimi verilecek. Bu eğitimler kapsamında yapay zekadan kodlamaya, tasarımdan modellemeye kadar birçok alanda eğitim imkânı sunulacak.

TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ İLE GELECEĞİN BECERİLERİ ÖĞRETİLİYOR

İstanbul genelinde kurulmuş olan 10 farklı teknoloji atölyesinde gerçekleştirilecek olan bu özel program, başarılı öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlamayı hedefliyor. Özellikle yapay zeka ve kodlama gibi geleceğin en önemli alanlarında eğitim almak isteyen öğrenciler, bu atölyelerde teknolojiye dair geniş bir yelpazede bilgi sahibi olabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN