New York'ta festivale saldırı: Yaralılar var

New York'ta festivale saldırı: Yaralılar var

New York'taki Karayip Karnavalı geçit töreninde silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

ABD'nin New York kentindeki Brooklyn bölgesinde düzenlenen Karayip Karnavalı geçit töreninde silahlı bir saldırı gerçekleşti. Olay sırasında beş kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun kritik olduğu bildirildi.

Saldırı, Karayip kültürünü kutlamak amacıyla yapılan renkli ve kalabalık etkinlik sırasında meydana geldi. Geçit töreninin coşkulu atmosferi aniden kaosa dönüştü, bir kişi kalabalığa ateş açarak büyük panik yarattı.

New York Polis Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre, saldırganın 20'li yaşlarda bir erkek olduğu belirlendi. Olay yerinden kaçan saldırganın kimliği ve motive edilme nedeni henüz netlik kazanmış değil. Polis, saldırganı bulmak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Yaralılardan biri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, diğer yaralıların durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi. Yetkililer, olayın nasıl geliştiğini ve nedenini araştırmak için soruşturmayı sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN