Almanya'da sinema salonunda çekiçli saldırı

Almanya'da sinema salonunda çekiçli saldırı

Almanya'nın Krefeld bölgesinde saldırgan bir erkek sinema salonunda çekiçle dehşet saçtı. Saldırı ve kundaklama girişiminin ardından şahıs, polis müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Almanya Krefeld'de bir sinema salonunda silah sesleri duyuldu. Kimliği belirlenemeyen bir erkeğin sinema salonunu kundaklamaya çalıştığı ve bir kişiye çekiçle saldırdığı öne sürüldü.

Duyulan silah sesleri paniğe neden oldu. Krefeld polisinden edinilen bilgilere göre, sinema salonuna yönelik kundaklama girişiminde bulunan bir şüpheli polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Sinemadaki vatandaşların kafasına çekiçle vurduğu öne sürülen şahıs, yangın çıkarmaya da çalıştı.

Polisin müdahale ettiği erkek şüpheli yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis şüphelinin tek başına hareket ettiğini değerlendirdi.

Yaralanan sivilin olup olmadığını belirlemeye yönelik çalışmaların sürdüğü bildirilirken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN