Arda Güler kararını verdi! Ne Fenerbahçe, ne de Türkiye

Arda Güler kararını verdi! Ne Fenerbahçe, ne de Türkiye

Real Madrid'de forma giyen Milli yıldızımız Arda Güler'in kulübünde mutsuz olduğu ileri sürülmüştü. Bu sezon İspanyol devinde fazla forma şansı bulamayan Arda, kariyeri ile ilgili önemli bir karar verdi

Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Arda Güler, kariyeri ile ilgili önemli bir karar verdi. Sabah gazetesinin haberine göre, Geçtiğimiz sezonun son haftalarında birçok maçta şans bulan ve golleriyle adından söz ettiren Arda Güler bu sezon beklediği süreleri henüz alamadı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin yeteri kadar forma şansı vermediği genç futbolcu için takımda mutsuz olduğuna yönelik iddialar vardı.

ARDA GÜLER KARARINI VERDİ

Milli yıldızımızın geleceğine yönelik verdiği karar ortaya çıktı. 19 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertli takıma kiralık geleceği iddiaları ortaya atılsa da başarılı orta saha, kesinlikle Türkiye'ye geri dönmeyi düşünmüyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, 19 yaşındaki futbolcuya yavaş yavaş şans verirken diğer yandan fizik olarak güçlenmesini istiyor.

Bu sezon 7 La Liga 2 de Şampiyonlar Ligi maçında sahaya çıkan Arda, toplamda 291 dakika oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN