Abdülkadir Ömür, Ahmet Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan'ı hedef aldı! "Yastığa her kafamı koyduğumda..."

Abdülkadir Ömür, Ahmet Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan'ı hedef aldı! "Yastığa her kafamı koyduğumda..."

Geçtiğimiz sezon devre arasında Trabzonspor'dan ayrılarak Acun Ilıcalı tarafından yönetilen Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un eski başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili ekibin mevcut başkanı Ertuğrul Doğan'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz kış transfer döneminde 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'un eski başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor'un mevcut başkanı Ertuğrul Doğan'ı hedef aldı.

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde Manchester City'den teklif aldığını açıklayan Ömür, Ertuğrul Doğan ve Ahmet Ağaoğlu'nun bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Reddedilen bu teklifin kariyeri için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Ömür, bazı geceler hala uykusunun kaçtığını açıkladı.

"YASTIĞA HER KAFAMI KOYDUĞUMDA TEKLİFİ NEDEN KABUL ETMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Ömür açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kariyerimdeki kırılma anı açık ara Manchester City teklifiydi. Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor. O dönem başkanımıza da 'Bu kadar yükseğe nasıl çıktılar' demiştim. Manchester City 26 milyon euro teklif etmişti. Reddettiklerinde çok yutkundum. Bir şey diyemedim. Bırakmadılar. Kariyerimde kırılma noktasıydı. Elbette kalınca Trabzonspor'daki çocukluk hayalim olan şampiyonluğu yaşadım. Premier Lig hayalini gerçekleştirmek için İngiltere'ye geldim. Acun abiyle hayalimizdeki ortak noktamız Premier Lig'e çıkmak. Herkesin de hayali bu. Dünya futbolunun en çok izlendiği, futbolcunun oynamaktan keyif aldığı bir lig. Yastığa her kafamı koyduğumda o zaman Premier Lig'den gelen teklifi acaba neden kabul etmediklerini düşünüyorum. Çok düşününce de işin içinden çıkamıyorum. Premier Lig'e çıkmanın hedefiyle yaşıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN