UEFA Başkanı Ceferin 'grevi savunan' futbolcuları hedef aldı! 'Dikkat ettiniz mi?'

UEFA Başkanı Ceferin 'grevi savunan' futbolcuları hedef aldı! 'Dikkat ettiniz mi?'

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, son dönemde futboldaki maç sayısından şikayetçi olarak maç sayısına tepki gösteren İspanyol savunma oyuncusu Aymeric Laporte ve İspanyol sol bek oyuncusu Marc Cucurella'yı hedef alan açıklamalara imza attı.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, son dönemde fikstürdeki maç sayısından şikayetçi olan futbolcularaı hedef alan açıklamalarda bulundu.

İspanyol savunma oyuncusu Aymeric Laporte'nin 'grev' çağrısı yaptığı Fikstür çok yoğun. Çok fazla maç oynuyoruz. Bunun önüne ancak grev yaparak geçebiliriz" açıklamasına ve bir diğer İspanyol savunmacı Marc Cucurella'nın "Çok fazla maç var. Biz robot değiliz" sözlerine yanıt verdi.

BBC'ye konuşan Ceferin, en yüksek parayı kazanan futbolcuların maç takviminden şikayetçi olduğunu, daha düşük maaş kazanan futbolcuların ise fikstür yoğunluğundan rahatsız olmadığını vurguladı.

Ceferin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dikkat ettiniz mi? Maç takvimini genellikle en yüksek parayı alan futbolcular ve en iyi kadroya sahip olan kulüpler şikayet ediyor. Daha düşük parayla oynayan futbolcular ve dar kadrosu olan takımlar şikayet etmiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN