Kevin De Bruyne'ye çılgın teklif: Servet kazanacak

Kevin De Bruyne'ye çılgın teklif: Servet kazanacak

Sezon sonunda İngiliz ekibi Manchester City ile yollarını ayırması beklenen Belçikalı süper yıldız De Bruyne'nin yeni takımı şimdiden belli olmak üzere

Sezon sonunda İngiliz devi Manchester City ile yollarını ayırması beklenen Belçikalı orta saha oyuncusu Kevin De Bruyne hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Cristiano Ronaldo ve Talisca gibi yıldız isimleri kadrosunda barındıran Arap ekibi Al-Nassr, Belçikalı yıldızı kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı.

TeamTalk'ın haberine göre; Al-Nassr, Kevin De Bruyne'yi ikna etmek için haftalık 1 milyon sterlin kazanabileceği bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Güncel piyasa değeri 45 milyon euro olan 33 yaşındaki yıldız oyuncunun İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Belçikalı orta saha oyuncusu bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 6 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN