Herkes dondurmayı bu şekilde yiyecek! Dua Lipa yaptı viral oldu! Külah külah gidiyor

Herkes dondurmayı bu şekilde yiyecek! Dua Lipa yaptı viral oldu! Külah külah gidiyor

Dondurmanın yeni tarifi Dua Lipa'dan geldi. Artık herkes dondurmayı bu şekilde tüketecek. Bu lezzetlerin bir araya geldiğini duyanlar inanamıyor deneyenler yok böyle bir lezzet diye şaşıp kalıyor. Ünlü zincir dondurma restoranları bile bu lezzetin peşinden koşacak.

Katıldığı bir radyo yayınında dondurmayı tüketim şekliyle dünyayı kasıp kavuran ünlü şarkıcı Dua Lipa, vanilyalı dondurmayı oldukça farklı bir şekilde tükettiğini açıkladı. Oldukça farklı bir kombinasyonu bir araya getirmesi şaşırtıcı bir şekilde beğenilen ünlü şarkıcının adının yer aldığı dondurma çeşidi herkes tarafından denemiyor.

DONDURMANIN EŞSİZ HALİ

Vanilyalı dondurmayı zeytinyağı ve tuzla birlikte yemeye bayıldığını açıklayan Dua Lipa, herkesi şaşırttı. BBC Radio1 yayınında vanilyalı dondurmayı zeytinyağı ve tuzla birlikte karıştırdıktan sonra tükettiğine açıklayan ünlü şarkıcı dünyada viral oldu. Bir araya getirdi lezzetleri "gelato con olio" olarak bilinen geleneksel bir İtalyan tatlısını andırdığı belirten ünlü şarkıcı dondurmanın yapılışını da söyledi.

Zeytinyağlı dondurmayı denediniz mi? - Dünya ve Türkiye Gündemini Anında Takip Edin | Haber Portalı - aslinda.com

Dondurmayı bir kase içerisine aldıktan sonra üzerine birazcık zeytinyağı gezdirip bir tutam da deniz tuzu serpiştirdikten sonra farklı bir lezzet ortaya çıkıyor. Dünyada birçok kişi tarafından denilen bu lezzet Türkiye'de de viral bir lezzet haline dönüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN