En çok satan telefon markası değişti

En çok satan telefon markası değişti

Yapılan pazar araştırmalarına göre, Samsung, Apple'ı kendi evinde geçerek ABD'de en çok satan telefon markası oldu. Güney Koreli şirket şu anda ABD'de en çok telefon satışı yapan marka konumunda.

Yapılan araştırmalara göre;Samsung, ABD'de en çok satan telefon markası olmayı başardı. Araştırma firması CIRP'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırma, Apple ve Samsung'un ABD'deki satışlarını inceledi ve en çok satış yapan markayı açıkladı.

ABD TELEFON SATIŞLARINDA LİDERLİK DEĞİŞTİ

Samsung, ABD'de yüzde 38'lik bir pazar payı ile en çok telefon satışı gerçekleştiren marka konumuna yükseldi. Apple ise yüzde 33 seviyesinde kalarak liderliği Güney Koreli teknoloji devine devretti.

Üçüncü sırada ise yüzde 13'lük pazar payı ile Motorola yer alıyor. Motorola, özellikle fiyat-performans dengesi ve dayanıklılığıyla bilinen cihazları sayesinde ABD pazarında önemli bir yer edinmiş durumda. Dünyanın en çok tercih edilen arama motoru olan Google'ın ürettiği Pixel telefonları ise yüzde 6'lık pazar payı ile dördüncü sırada bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN