DEM Parti, Hacıosmanoğlu’na milli takım forması hediye etti

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'a giderek Amedspor-İstanbulspor karşılaşmasını takip edecek. Hacıosmanoğlu, futboldaki şiddetin son bulması gerektiğine dikkat çektiği konuşmasında "Amedsporla görüştük; 'Türkiye takımıyız, bu vatan bizim, spor barış kardeşliktir' diyorlar. İlk onların maçın gideceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Amedspor maçını izlemek için Diyarbakır'a giden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, DEM Partili Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ile Doğan Hatun'a milli takım forması hediye etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1. Lig’de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler ile İstanbulspor arasında bugün oynanacak müsabakayı izlemek için dün Diyarbakır’a gitti.

dem-parti-4.jpg

Hacıosmanoğlu ve beraberindekiler Sur ilçesinde bulunan Ulucami, Dört Ayaklı Minare ve Surp Giragos Ermeni Kilisesi gibi kentin önemli tarihi ve turistik noktalarını gezdi. Hacıosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemek yedi.

Ziyaretinde DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ile Doğan Hatun ile de görüşen Hacıosmanoğlu eş başkanlara milli takım forması hediye etti.

1kapak-002.jpg

Hacıosmanoğlu, akşam saatlerinde, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanları Serra Bucak ile Doğan Hatun, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve spor temsilcileriyle bir araya geldi.

1kapak-001.jpg

TFF heyeti yarın Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Amedspor-İstanbulspor maçını izleyecek.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor ile İstanbulspor arasında oynanan maçı izlemek için Diyarbakır’a gitti ve kentteki tarihi yerleri ziyaret etti. Ziyaretinde, DEM Partili Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’a milli takım forması hediye etti.

NE OLMUŞTU?

Hacıosmanoğlu TFF Başkanlık seçim sürecinde, "Amedsporla görüştük; 'Türkiye takımıyız, bu vatan bizim, spor barış kardeşliktir' diyorlar. Biz bu eli niye boş bırakalım, biz de 'Destek oluruz' dedik. Hatta 'Seçilirsem ilk onların maçın gideceğim' dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN