Narin’in ablası Tülin’in ölüm nedeni ortaya çıktı: Şüpheliydi

Narin’in ablası Tülin’in ölüm nedeni ortaya çıktı: Şüpheliydi

Narin Güran’ın Ablası Tülin Güran’ın Ölümüyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor. Hastaneden belgeler gönderildi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduktan 19 gün sonra bulunmasıyla ilgili soruşturma sürerken, ablası Tülin Güran’ın 2009 yılında hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen incelemeler de devam ediyor. Tülin Güran’ın vefatıyla ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, hastaneden gerekli belgeleri talep etti.

Hastane Belgeleri ve Ölüm Teşhisi

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 2009 yılında Tülin Güran’ın tedavi gördüğü döneme ait belgeleri, dijital kayıtların bulunmaması nedeniyle kağıt formatında savcılığa iletti. Hastane kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Tülin Güran, 5 yaşında zatürre (pnömoni) teşhisiyle hastaneye kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti. Hastane raporlarına göre, Tülin Güran’ın vefatında herhangi bir şüpheli durum ya da travma bulgusu tespit edilmedi. Ayrıca, ölüm nedeni nedeniyle otopsi yapılmadığı da belirtildi.

Medyada Yer Alan İddialar

Basında yer alan bazı haberlerde, Tülin Güran’ın merdivenden düşerek öldüğü iddiaları ortaya atılmış, vefat tarihi ise kimi kaynaklarda 2019, kimi kaynaklarda ise 2009 olarak belirtilmişti. Ancak hastane kaynakları, Tülin Güran’ın 2009 yılında hayatını kaybettiğini net bir şekilde vurguladı.

Soruşturmanın Seyri

Narin Güran’ın kaybolması ve ardından yaşanan gelişmeler, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle inceleniyor. Tülin Güran’ın vefatıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmanın, Narin Güran’ın katledilmesiyle bağlantılı olup olmadığı merak konusu. Bu süreçte, her iki olayın da aydınlatılması için gerekli araştırmaların yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN