Vedat Milor Urfalıları çıldırtacak! Ünlü gurme en sevdiği ve sevmediği yemekleri açıkladı

Ünlü gurme Vedat Milor en sevdiği ve sevmediği yemekleri açıkladı. Yemek tercihlerini kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak belirtti. Vedat Milor Urfalıları çıldırtacak! İşte Vedat Milor’un en sevdiği ve sevmediği yemekler listesi...

Vedat Milor, sosyal medya hesabından ‘En sevdiğim ve sevmediğim yemekler’ başlıklı video yayınladı. Ünlü gurme kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Ünlü gurme Vedat Milor, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda en sevdiği ve en sevmediği yemekleri açıkladı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Milor’un kebap tercihi Urfalıları çıldırtacak.

EN SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ KEBAPLAR

Milor, "En sevmediğiniz kebap nedir?" sorusuna beklenmedik bir yanıt vererek Urfa kebabını en sevmediği kebap olarak açıkladı. Bunun yanında, en sevdiği kebap olarak yılda sadece bir ay yapılabilen yenidünya kebabını öne çıkardı.

ET YEMEKLERİNDE TERCİHLERİ

En sevmediği et yemeği olarak bonfileyi işaret eden ünlü gurme, favori et yemeğinin ise oğlak kuyu tandır olduğunu belirtti.

SAKATAT SEÇİMLERİ

Milor, en sevmediği sakatat olarak böbrek derken, favori sakatatının ise pek de yaygın olmayan bir tercih olan düve memesi olduğunu söyledi.

BALIK VE DENİZ ÜRÜNLERİ TERCİHLERİ

En sevmediği balık türü olarak havuzda yetişen alabalığı işaret eden Milor, en sevdiği balığın ise fare yemiş boğaz lüferi olduğunu dile getirdi. "Denizden babam çıksa yerim" diyerek deniz ürünlerinde seçici olmadığını ima eden Milor, en sevdiği deniz ürünü olarak iri dilli deniz kestanesini vurguladı.

TATLI TERCİHLERİ

En sevmediği tatlı olarak şaşırtıcı bir şekilde ev baklavasını açıklayan Milor, favori tatlısının ise vişneli ekmek kadayıfı olduğunu, yanında da mutlaka manda kaymağı olması gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN